Wolne stanowisko pracy nr ref. OP/01/2020: Social Media Moderator i Administrator Stron Internetowych Wyróżniony

Data publikacji: 2020-02-05

Aktualnie: NIE

Obecnie poszukujemy osoby na stanowisko: Social Media Moderator i Administrator Stron Internetowych

Zakres podstawowych obowiązków na stanowisku pracy:

• tworzenie, publikowanie i korekt treści ze strony internetowej i na portalach społecznościowych Fundacji,
  • sporządzanie tłumaczeń i korekt dokumentów,
  • poszukiwanie potencjalnych darczyńców oraz sponsorów,
  • współdziałanie z zespołem Fundacji.

Miejsce pracy: zdalnie

Zawody:

• Poziom wykształcenia: średnie ogólnokształcące,
  • znajomość języka polskiego: TAK (B1),
  • Znajomość języków obcych: NIE,
  • wysokie umiejętności komunikacyjne,
  • inicjatywa i zaangażowanie,
  • samodzielność, dobra organizacja pracy.

Inne wymagania:

• przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: NIE

FUNDACJA OFERUJE:

• Wynagrodzenie brutto / system wynagradzania: od 70 PLN/godzinowo
  • Rodzaj umowy stanowiącej podstawę wykonywania pracy: Umowa Zlecenia  na czas nieokreślony
  • Lekcje języka hiszpańskiego dla chętnych.

INFORMACJE:

• Miejsce pracy: zdalnie,
  • Zapewnienie wyżywienia: NIE,
  • Zapewnienie zakwaterowania: NIE,
  • Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE,
  • Przeznaczone dla osób niepełnosprawnych (finansowanie z PFRON): NIE,
  • Praca w dni wolne: NIE,
  • Czy oferta pracy jest ofertą pracy tymczasowej: NIE,
  • Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy.

Dane kontaktowe:
Fundacja Dominikana w Polsce
Al. Jana Pawła II 23
woj: Mazowieckie

praca[@]fundacjadominikana.org

Wymagane dokumenty: CV

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w zakresie niezbędnym do przeprowadzenia rekrutacji, a więc danych zawartych w moim CV oraz przedstawionych w czasie rozmowy kwalifikacyjnej na rzecz Fundacja Dominikana w Polsce z siedzibą w Warszawie, przy Al. Jana Pawła II 23 (00-854 Warszawa) dla celu uwzględnienia mojej kandydatury w prowadzonym procesie rekrutacyjnym.

Oświadczam, że wiem, iż zgodę tą mogę wycofać w dowolnym momencie, co nie wpłynie na legalność przetwarzania moich danych w okresie od udzielenia zgody, do jej wycofania. Wiem także, że nie podlegam profilowaniu. Przyjmuję również do wiadomości, że moje dane osobowe nie będą przekazywane organizacjom międzynarodowym ani podmiotom działającym na terenie państw, w których RODO nie obowiązuje.

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami.

RODO:

Administratorem danych osobowych kandydatów w rozumieniu przepisów ochrony danych osobowych w szczególności Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE („RODO”) jest Fundacji Dominikana w Polsce z siedzibą w Warszawie (00-854) przy Al. Jana Pawła II 23. Twoje dane będą przetwarzane:

• jedynie w celu przeprowadzenia procesu rekrutacyjnego na stanowisko, którego dotyczy aplikacja, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b-c RODO,
  • w przypadku umieszczenia w CV danych w zakresie szerszym niż wynikający z przepisów prawa pracy, na podstawie zgody, zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a RODO,
  • w celu realizacji przyszłych procesów rekrutacyjnych, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a RODO w przypadku wyrażenia na to zgody.

Twoje dane będą przechowywane:

• do czasu zakończenia procesu rekrutacyjnego na stanowisko, którego dotyczy aplikacja,
  • do czasu wycofania zgody w przypadku jej udzielenia na przetwarzanie dla celów przyszłych rekrutacji.

Podanie danych w zakresie określonym w art. 221 Kodeksu pracy jest niezbędne w celu wzięcia udziału w rekrutacji. Podanie innych danych jest dobrowolne. Odbiorcą danych osobowych może być hostingodawca serwerów pocztowych, usługodawca usług chmurowych. Posiadasz uprawnienie do cofnięcia zgody udzielonej na przetwarzanie danych w dowolnym momencie poprzez przesłanie do nas wiadomości, jednakże cofnięcie zgody nie wpływa na zgodność z prawem wcześniejszego przetwarzania danych. Ponadto przysługuje Ci prawo żądania dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, jak również prawo do przenoszenia danych, a także prawo złożenia skargi do organu nadzorczego, którym w Polsce jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.